Çocuklarınızın Sağlıklı Gelişimine Tam Destek Çocuk Devam Sütü’nde!

Neden Çocuk Devam Sütü?

Çocuklar, büyüme ve gelişimlerinin büyük bölümünü 1-4 yaşları arasında tamamlarlar. Yiyeceği yemekler konusunda çok seçici olabileceği bu yaşlarda çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel gelişimi için zengin ve doğal içerikli gıdalarla beslenmesi gerekir. Güçlü bir bağışıklık sistemi de bu fiziksel ve zihinsel gelişimi taşıyan vücudu mikroplara karşı koruyarak, büyümede çok önemli bir görev üstlenmektedir.

Neden Pınar Çocuk Devam Sütü?
Çocuklar, fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bağışıklık sistemlerini güçlendirecek besin ihtiyaçlarının önemli bir kısmını sütten alabilir. Çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişiminin ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için ona süt içirebilirsiniz.
1 yaşından büyük çocuklarınızın fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişimini ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini desteklemek için, saf süte prebiyotik lifler, vitamin ve mineraller ilave edilerek geliştirilen Pınar Çocuk Devam Sütünü güvenle içirebilirsiniz. Pınar Çocuk Devam Sütleri B12, Çinko ve Kalsiyum kaynağıdır.
Altı aydan büyük bebeklerinize ise onların 6-12 aylık dönemlerinde ihtiyaçları olan vitaminlerive mineralleri karşılayacak şekilde geliştirilmiş Pınar İlk Adım Devam Sütü’nü verebilirsiniz.
 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

5 Aralık 2016 Pazartesi

Meraklı Minik Pazara Gidelim

Sabırsızlıkla beklediğimiz Meraklı Minik dergimizin Aralık ayı sayısı elimize ulaştı. Bu sayımızın konusu meyveler, sebzeler, çeşit çeşit pazar yerleri, pazar yerlerinin hazırlanışları. İlk iki sayfayı açtığımda bir hikaye çıktı karşıma, yine tiyartal bir şekilde okudum asaf'a. Güneşin doğuşuyla pazar yerlerine kamyonların gelerek, pazarcıların tezgahlarını açılışı, güneşin batışıyla pazar yerinin toplanması hikayesi.Bir an aklıma geldi, Asaf'la hiç pazara gitmemişti. ilk fırsatsa götüreceğim. Sonraki sayfalar da da meyve ve sebzelerin yetiştirme, toplanma yolculuğu, pazarın iki farklı günü,pazarlar nerede kurulur , çeşit çeşit pazar var konuları anlatılıyor. Çok fazla yazı yok ancak çocukların çok seveceği toplam 6 adet oyun,1 adet etkinlik, çıkartmalar, yine eşleştirme kartları var.
Ailecek oynayacağınız "Pazar yerinde Alışveriş Oyunu" çok eğlenceli. Asaf'la evde marketcilik oyunu oynamayı seviyoruz, bu sayı tam da bize göre...




Pazar Yerindeki Tuhaflıkları Bul Oyunu- Resmi inceleyerek, pazar yerinde olan tuhaflıkları kalem ile çiziyoruz"

Pazar Yerinde Oyunu- Şebnem annesiyle pazarda resimde kaç portakal, kaç elma , kaç ceviz tezgahı var sayarak, sayıların altına çıkartmalar yapıştıracağız.

Ebru ve babsının Geçeceği Yolu Belirle Oyunu- Ebru ve babası pazardalar ve bulundukları yerden ceviz tezgahına götürecek yol çizeceğiz"

Nar, Muz, Kivi Oyunu - Bu meyvelerin karışık bir şekilde sıralanmaş olan bir resim, ve başlangıç karesinden, bitiş karesine ulaşmak için nar, muz,kivi sırasını izleyerek çizeceğiz.

Beyaz Peynir-Kaşar Peyniri-Siyah Zeytin-Yeşil Zeytin Oyunu- Tezgahtaki bu sırayı oluşturan peynir ve zeytin çeşitlerinin boşluklarını çıkartmalar yapıştırarak dolduracağız.

Bit Pazarında Oyunu- Birçok eşya bulunan bu pazar resminde,pikap sallanan at, daktilo, silindir şapka, guguklu saati bulacağız.

 Asaf 'ın ilgisini çeken eşleştirme kartları oldu yine, tabiki dergideki resimlere tek tek baktık.  Bu sayıda bir önceki sayıdan daha da güzel, fotoğraf çizimleri renkli, açıkçası çok beğendim, çizim yapanlara hayranım. Dergiyi abone olmasınız bile bu sayıyı alışveriş yapmayı seven çocuklarınız için satın alabilirsiniz.

http://www.merakliminik.tubitak.gov.tr/dergi-sayisi/aralik-2016

2 yorum:

  1. Ne güzel aktiviteler ne güzel paylaşımlar elleriniz dert görmesin :) İnşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sayisini bende cok begendim cok guzel etkinlikler var. 👍😊😊

      Sil

Okuduysan, yorumlarini bekliyorum :)