Çocuklarınızın Sağlıklı Gelişimine Tam Destek Çocuk Devam Sütü’nde!

Neden Çocuk Devam Sütü?

Çocuklar, büyüme ve gelişimlerinin büyük bölümünü 1-4 yaşları arasında tamamlarlar. Yiyeceği yemekler konusunda çok seçici olabileceği bu yaşlarda çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel gelişimi için zengin ve doğal içerikli gıdalarla beslenmesi gerekir. Güçlü bir bağışıklık sistemi de bu fiziksel ve zihinsel gelişimi taşıyan vücudu mikroplara karşı koruyarak, büyümede çok önemli bir görev üstlenmektedir.

Neden Pınar Çocuk Devam Sütü?
Çocuklar, fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bağışıklık sistemlerini güçlendirecek besin ihtiyaçlarının önemli bir kısmını sütten alabilir. Çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişiminin ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için ona süt içirebilirsiniz.
1 yaşından büyük çocuklarınızın fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişimini ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini desteklemek için, saf süte prebiyotik lifler, vitamin ve mineraller ilave edilerek geliştirilen Pınar Çocuk Devam Sütünü güvenle içirebilirsiniz. Pınar Çocuk Devam Sütleri B12, Çinko ve Kalsiyum kaynağıdır.
Altı aydan büyük bebeklerinize ise onların 6-12 aylık dönemlerinde ihtiyaçları olan vitaminlerive mineralleri karşılayacak şekilde geliştirilmiş Pınar İlk Adım Devam Sütü’nü verebilirsiniz.
 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

17 Kasım 2016 Perşembe

Süper Patatessss :)

Günaydın

Bugünlerde en çok okuduğumuz 2 kitap Pearson yayınından  "Süper Patates ve Kaçak Bezelye " "Süper Patates-2,Sebzelerin Gücü Adına"...
Macera dolu, aksiyonu bol hikaye sevenlere :) Asaf kendine oyun bulamadıkça, canı sıkıldıkça Süperrr Patatesss diyerek, okumam için bana getiriyor kitabı, tiyatral  ses tonumla ( beceremesem de ) okuyorum, bayılıyor. Özellikle kaçak bezelyenin havuca, brokoliye, salatalığa eziyet ettiği o sayfayı döndürüp döndürüp okuyoruz. Sebze yemeyen bir çocuğa, sebzeleri sevdirebilir mi bilmem, yine de denenebilir. En azından patates gözümüzde bir süper kahraman, onu yiyebiliriz :)  Biz kitabı sevdik işte, sizde okuyun, sevin... 😍  32 syf,  kalın karton kapak, boyutu büyük, kullanışlı , çabuk yırtılmaz, sayfalar gıcır gıcır, resimler renkli :) kitapyurdu sitesinde 9 lira.


"Bir gece vakti, süpermarkette çıt çıkmazken çok tuhaf bir şey oldu... Şangur şungur, çat pat! Dondurucudan bir şey hızla dışarı kaçtı. Küçük, yuvarlak ve yeşil bir şey. Bela açmaya bayılan, yaramaz mı yaramaz bir şey. Çok geçmeden... Havuç, “İmdaat!” diye bağırmaya başladı. “Biri beni buraya yapıştırdı!” “Olamaz!” diye bağırdı brokoli, “Biri yüzümü boyamış!” “Ihhmmm!” diye sesler çıkardı çaresiz salatalık. Tüm bunları kim yapmıştı? Bu zavallı sebzeleri kim kurtaracaktı? SÜPER PATATES! SEBZELERİN KURTARICISI!"





Kaçak Bezelye geri dönüyor!
Üstelik bu sefer tek de de
ğil...
Ye
şil bir bezelye ordusu ona eşlik ediyor!
S
üpermarketi ele geçirmeyi kafasına koyan 
Kaçak Bezelye’yi kim durduracak dersiniz?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduysan, yorumlarini bekliyorum :)