Çocuklarınızın Sağlıklı Gelişimine Tam Destek Çocuk Devam Sütü’nde!

Neden Çocuk Devam Sütü?

Çocuklar, büyüme ve gelişimlerinin büyük bölümünü 1-4 yaşları arasında tamamlarlar. Yiyeceği yemekler konusunda çok seçici olabileceği bu yaşlarda çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel gelişimi için zengin ve doğal içerikli gıdalarla beslenmesi gerekir. Güçlü bir bağışıklık sistemi de bu fiziksel ve zihinsel gelişimi taşıyan vücudu mikroplara karşı koruyarak, büyümede çok önemli bir görev üstlenmektedir.

Neden Pınar Çocuk Devam Sütü?
Çocuklar, fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bağışıklık sistemlerini güçlendirecek besin ihtiyaçlarının önemli bir kısmını sütten alabilir. Çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişiminin ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için ona süt içirebilirsiniz.
1 yaşından büyük çocuklarınızın fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişimini ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini desteklemek için, saf süte prebiyotik lifler, vitamin ve mineraller ilave edilerek geliştirilen Pınar Çocuk Devam Sütünü güvenle içirebilirsiniz. Pınar Çocuk Devam Sütleri B12, Çinko ve Kalsiyum kaynağıdır.
Altı aydan büyük bebeklerinize ise onların 6-12 aylık dönemlerinde ihtiyaçları olan vitaminlerive mineralleri karşılayacak şekilde geliştirilmiş Pınar İlk Adım Devam Sütü’nü verebilirsiniz.
 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

21 Kasım 2016 Pazartesi

Son Durak " Tüyap"

Sosyal medyadaki paylasimlar sagolsun 12-20 Kasimda Tuyap Kitap Fuarinin oldugunu sanirim bilmeyen, gormeyen, duymayan kalmamistir. 😊 Dun son gunune yetisebilmenin mutlulugunu ve yorgunlugunu ustumden henuz atamamisken,metrobuste koltuk kapmaca,balik istifi insanlar geldi birden aklima. 😂Yanimda cok deger verdigim arkadasim Havva'm ile fuari gezmeye basladik.Hayatinda belki hic kitap okumamis insanlar bile burda kendilerini derin entellektuel bilgi birikimine sahip gibi gormeleri gercekten gozlemlemesi ilginc bir deneyim.He sunu soylemeyi atlamisim giriste 5tl gibi bir para istenmesiyle icimdeki o kulturlenme atesi bir anda yerini kapitalist duzenin acimasizligiyla yuzlesmemi sagladi.Bunu dusunup akil edenlere burdan kucak dolusu sevgiler.Bizim milletimizde şöyle bir algi mevcut.Bir seyin fuari,geleneksel etkinligi yada adina ne derseniz deyin,bu yapildiginda orda satilan hizmetin hep daha ucuz olacagi algisi mevcuttur.
Farz-i misal sucuk,pastirma vs etkinligine gidersiniz satilan urun fiyatlarinin piyasayla ayni oldugunu hatta daha yuksek oldugunu bile gorursunuz.Tabi o an goremezsiniz cunku oranin buyusune kapilarak coktan alisverisinizi yapmis olursunuz.Is isten gecmistir ... Hangi yayinevine girdiysek yuzde bilmem su kadar indirim yok soyle kampanyamiz var laf salatasi.Fiyatlara bir bakiyorsunuz piyasayla ayni.Sazan avi coktan baslamis bile.Bizde yayinevlerine rastgele kaptan demekten kendimizi alamadik. Internette daha uygun diyerek sadece 2 kitap aldim. Tabi ki yine Asaf icin...  Sonuc olarak, cok buyuk organizasyon, binlerce kisi, kuru kalabalik, guzel tanitim. 👍
 Sadece bos bos gezmedik, cok degerli insan Ustun Dokmen in soylesisini dinlemek buyuk keyifti...

Bir daha ki fuarda gorusmek uzere😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduysan, yorumlarini bekliyorum :)